Det skal opleves

LIVET PÅ SKOLEN

Efterskolelivet er en helt særlig måde at bo, leve og lære på. Måske er det derfor, at mange venskaber fra efterskolen varer resten af livet.

Hverdagen er opbygget efter et fast skema, så du hver dag får øvet og passet dine skolefag. Der er faste tidspunkter til lektielæsning, øvning og spisning med seks daglige måltider.

På OrkesterEfterskolen bor vi på tomandsværelser i huse med ca. otte elever i hver. Det hele ligger rundt om en slags campus, som selvfølgelig emmer af ungdomsliv.

Øvelokaler, spisesal, koncertsal og alt det andet ligger samlet – OrkesterEfterskolen er lidt sin egen lille musik-by.

Herunder kan du se en lille vlog om en ganske almindelig dag på OrkesterEfterskolen lavet af eleverne Sarah og Cecilie fra 10. klasse.

Onsdag kun musik

Vi har lagt de almindelige skolefag tæt på fire af ugens dage. Det betyder, at onsdag kun handler om musik: Dine solofag, ensembler, orkester, værklytning og meget mere. Onsdag er yndlingsdag for mange af vores elever.

Din egen huslærer

Du bor på tomandsværelser i ottemands-huse. Hvert hus har en huslærer tilknyttet, som tager sig ekstra af “sit” hus. Det betyder, at du altid har en lærer, der kender dig ekstra godt – og som du kan henvende dig til, hvis du får brug for det.

Hvordan er efterskolelivet?
Hvordan er efterskolelivet på #OrkesterEfterskolen. #Ork14's Lucas med kamerahold var ude for at spørge: Kor er fedt, det er dejligt at få en kæreste - og så er der ligefrem en "aura af glæde." Det er da lige til at blive glad i låget af 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES DAG DEN 24. SEPTEMBER 13 - 17

Hvordan er efterskolelivet?

Starte på OrkesterEfterskolen
Hvordan er det at starte på #OrkesterEfterskolen? Lucas fra #ork14's film-junta var ude at spørge. Vi fangede Fee - og hun synes, det er "helt vildt fedt!" Ikke dårligt 🙂 Juntaen vender snart tilbage med flere reaktioner.

Starte på OrkesterEfterskolen

1 week ago

14.30 spiller symfoniorkestret, koret synger og der er 4-hændigt klaverspil. Resten af af dagen kan du opleve kammermusik, folkemusik, messingensemble, drama-workshop og meget mere. Snak med lærere og elever - og oplev skolens famous kaffe-kage-bord.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolensep 24, 1:00pmOrkesterEfterskolenEFTERSKOLERNES DAG på OrkesterEfterskolen. Oplev linjefagene ORKESTER, SANG, KLAVER og FOLKEMUSIK. Bliv vist rundt af eleverne - og prøv lidt af efterskolelivet.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolen

1 week ago