Vi lærer sammen

BOGLIG UNDERVISNING

Fagligheden er høj på OrkesterEfterskolen – hver år har vi et karaktergennemsnit, som ligger i toppen af danske efterskoler. Vores klasser er små – og det er både OK at være dygtig og at spørge om hjælp.

Du kan gå i 9. klasse, i almindelig 10. klasse eller vælge 10. Classic, som på én gang er prøvefri og gymnasieforberedende.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

10. Classic

Er for dig, der har en fin 9. klasses eksamen og gerne vil have tid til at fordybe dig i psykologi, matematik, filosofi og europæisk idéhistorie. Prøvefri og gymnasieforberedende.

Kend din lærer

Hos os kender eleverne lærerne, som de også er sammen med i fritiden. Det giver et helt andet forhold mellem lærer og elev, som ikke er muligt i folkeskolen.

God efterårsferie!
Hold da helt op det gik stærkt. Nu er der allerede efterårsferie. Vi glæder os til at se jer igen om en uges tid, kære elever 🙂
Kærlig hilsen jeres #OrkesterEfterskolen
#ork14

God efterårsferie!

1 week ago

Besøg af YFU Danmark, som #OrkesterEfterskolen samarbejde med. Virkelig spændende. #ork14 #menneskerettigheder ... See MoreSee Less

1 week ago

Vil du prøve at spille med det bedste? Så er det her - til Morgendagens Stjerner. Vores gode samarbejdspartnere fra Ensemble MidtVest står bag - og det foregår på #OrkesterEfterskolen. Tilmelding inden 1. november.

Morgendagens stjernernov 6, 2:00pmOrkesterEfterskolenKunne du tænke dig at spille sammen med nogle af Danmarks allerdygtigste musikere? Så har du netop muligheden nu, hvor Ensemble MidtVest søger talentfulde, unge klassiske musikere fra Midt- og Vestjylland til ”Morgendagens stjerner”.

ALLE KLASSISKE INSTRUMENTER ER VELKOMNE – OGSÅ SANG

For at deltage i ”Morgendagens Stjerner” skal du først til en audition, hvor du skal spille/synge et lille stykke uden akkompagnatør, men det behøver ikke at være et solostykke. Under din audition vil en jury bestående af bl. a. musikere fra Ensemble MidtVest bedømme dit spil.

Formålet er at udvælge de elever, der kan være med, samt finde passende repertoire.
Der er afsat 10 minutter pr. deltager inkl. evaluering (ca. 3 min.). Det hele foregår i en afslappet stemning, og du vil under alle omstændigheder få feedback.

AUDITION
06.11.2017, i tidsrummet kl. 14-20
OrkesterEfterskolen, Bisgårdmark 18, 7500 Holstebro

TILMELD DIG INDEN 01.11.2017
Tilmelding skal ske på www.emv.dk/ms.

Prøver og koncert
De, som får tilbud om at være med, indgår i et prøveforløb med efterfølgende afsluttende koncert.

DATOER FOR PRØVEFORLØB
08.02.2018
26.02.2018
27.02.2018