Oplev os og følg med

MUSIKCAMP I PÅSKEFERIEN 25. – 27. marts 2018

Er du mellem 12 og 15 år? Kunne du godt tænke dig at besøge OrkesterEfterskolen i 3 dage og spille og synge sammen med os?

I begyndelsen af påskeferien holder vi musik camp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen, lave arrangementer i folkemusikgruppen eller synge og lave drama med sangerne. Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til vores efterskole.

Tag et par venner under armen og meld jer til her på siden til januar. Det koster kun 300 kr for det hele!

KONCERT MED TRIO ARIZZO og MASTERCLASSDELTAGERNE

I forbindelse med masterclassen hører vi Trio Arizzo spille koncert i valgmenighedskirken mandag d. 30. oktober og de studerende spille i vores egen orkestersal onsdag d. 1. november.

MASTERCLASS FOR GAMLE ORKER

30. oktober – 1. november

Velkommen til den traditionsrige masterclass, hvor tidligere elever fra orkesterEfterskolen tager nye venner med hjem til Holstebro og får undervisning af spændende musikere med internationalt udblik. I år Trio Arizzo; obo, klarinet, fagot. Men de underviser gerne alle ensembler i sammenspillets kunst. Også nogle af vores nuværende elever får mulighed for at spille for trioen.

BESØG FRA ESBJERG KONSERVATORIUM

mandag d. 9. oktober kl 20

Vi får besøg af 20 studerende, som spiller og synger og fortæller om de forskellige uddannelser på konservatoriet. De kalder sig Det Klassiske Kollektiv!

KLASSISKE DAGE

Vi deltager i årets store klassiske festival, hvor verdensstjerner kommer til Holstebro og spiller koncerter, laver workshops, hænger ud…

Læs om alle koncerterne her

DUBLIN – HERE WE COME

Fredag d. 7. april – onsdag d. 12. april. Udenlandsrejse, sightseeing, koncerter mm. Vi flyver til den skønne by, hvor vi indkvarteres privat hos medlemmer fra det ungdomsorkester, som vi skal øve og give koncerter sammen med. Pianister og sangere skal også mærke det irske rampelys. Som noget helt særligt, glæder vi os til gensynet med de tidligere elever, der i årenes løb har valgt at være et år på OrkesterEfterskolen.

Koncerter: MØD SKÆBNEN !

Skoleåret for OrkesterEfterskolens 13. hold er ved at være slut. Vi slutter vores koncertsæson af med to sommerkoncerter i Holstebro Kirke og i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

Oplev symfoniorkestret opføre Beethovens 5. symfoni (skæbne-symfonien), sangerne synge musik af bl.a. Purcell og Åhlén samt pianisterne fremføre værker af bl.a. Grieg og Fauré.

HOLSTEBRO KIRKE · torsdag den 22. juni kl. 19.30
ORKESTERSALEN / HOLSTEBRO MUSIKSKOLE · fredag den 23. juni kl. 19.30

Se det fulde program her.

MØD-HINANDEN-DAG 22. APRIL

Kære elever og forældre på OrkesterEfterskolens årgang 2017/18

Vi glæder os til at se jer lørdag den 22. april 2017 kl. 12-17, hvor hele personalet vil være tilstede og glæder sig til at hilse på jer. I løbet af dagen vil årsplanen blive gennemgået, skolejakker og koncertbluser bestilles, forskellige aktiviteter, praktiske informationer, frokost og eftermiddagskaffe.

Invitationen er udsendt med brevpost i uge 13. Husk tilmelding senest 12. april 2017 til kontoret.

Mange hilsner og på gensyn

Niels Tilma, konst. forstander & Charlotte Borchorst Faurschou, forstander

KØBENHAVN OG DRs KONCERTHUS 10. – 12. MARTS

Vi skal både se den fantastiske opera Dead man walking, på bytur og museumsbesøg og høre moderne musik på Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Søndag optræder vi til Orkesterfestivallen i DR koncerthuset. Det store fælleskor synger i Foyeren. Her spiller elevernes selvbestaltede lanciers orkester, og måske nogen får lyst til en dans?.

GAMMEL ELEVDAG DEN 25. MARTS

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld – detaljerne kommer senere.

HORSENS STRYGERNE OG ÅBEN PRØVE DEN 5. FEBRUAR

Vi inviterer alle interesserede til afslutning på denne weekend. Horsens Strygerne bor på skolen og øver sammen med skolens symfoniorkester. Dette er indledningen til vort samarbejde op til koncerten i DR-Koncerthuset d. 12. marts.

God efterårsferie!
Hold da helt op det gik stærkt. Nu er der allerede efterårsferie. Vi glæder os til at se jer igen om en uges tid, kære elever 🙂
Kærlig hilsen jeres #OrkesterEfterskolen
#ork14

God efterårsferie!

1 week ago

Besøg af YFU Danmark, som #OrkesterEfterskolen samarbejde med. Virkelig spændende. #ork14 #menneskerettigheder ... See MoreSee Less

1 week ago

Vil du prøve at spille med det bedste? Så er det her - til Morgendagens Stjerner. Vores gode samarbejdspartnere fra Ensemble MidtVest står bag - og det foregår på #OrkesterEfterskolen. Tilmelding inden 1. november.

Morgendagens stjernernov 6, 2:00pmOrkesterEfterskolenKunne du tænke dig at spille sammen med nogle af Danmarks allerdygtigste musikere? Så har du netop muligheden nu, hvor Ensemble MidtVest søger talentfulde, unge klassiske musikere fra Midt- og Vestjylland til ”Morgendagens stjerner”.

ALLE KLASSISKE INSTRUMENTER ER VELKOMNE – OGSÅ SANG

For at deltage i ”Morgendagens Stjerner” skal du først til en audition, hvor du skal spille/synge et lille stykke uden akkompagnatør, men det behøver ikke at være et solostykke. Under din audition vil en jury bestående af bl. a. musikere fra Ensemble MidtVest bedømme dit spil.

Formålet er at udvælge de elever, der kan være med, samt finde passende repertoire.
Der er afsat 10 minutter pr. deltager inkl. evaluering (ca. 3 min.). Det hele foregår i en afslappet stemning, og du vil under alle omstændigheder få feedback.

AUDITION
06.11.2017, i tidsrummet kl. 14-20
OrkesterEfterskolen, Bisgårdmark 18, 7500 Holstebro

TILMELD DIG INDEN 01.11.2017
Tilmelding skal ske på www.emv.dk/ms.

Prøver og koncert
De, som får tilbud om at være med, indgår i et prøveforløb med efterfølgende afsluttende koncert.

DATOER FOR PRØVEFORLØB
08.02.2018
26.02.2018
27.02.2018