Charlotte startede OrkesterEfterskolen i skoleåret 4/5, og har været forstander lige siden. Nu kører vores skole med 14. elevhold og er blevet en fast bestanddel af dansk musikliv og den musikalske fødekæde.

I mellemtiden er Charlotte blevet 50 år den 9. februar. Eleverne fejrede Charlotte med deres helt egen omskrivning af Beethovens 9. – til en fødselsdagssang. Christian Schubert fra #Ork14 havde arrangeret og styrede løjerne som dirigent – så flot!

Stort tillykke, Charlotte – og tak for at lave vores alle sammens OrkesterEfterskolen 🙂

Charlottes fødselsdag

Forstander Charlotte Faurschou fylder 50 i dag den 9. februar 🙂 Stort tillykke, Charlotte - og tak for at stå i spidsen for #OrkesterEfterskolen helt fra starten! Eleverne fra #ork14 overraskede Charlotte med en fødselsdagssang, som Christian fra holdet havde arrangeret. Wauw - og også lidt tak til Beethoven 😉

Opslået af OrkesterEfterskolen på 8. februar 2018