KLASSISK MUSIK EFTERSKOLE

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk, menneskeligt og fagligt? OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med klassisk musik, symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet. Her får du rigtigt efterskoleliv med masser af musik, venner og solid, boglig undervisning.

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 8. JANUAR

Oplev skolen, spil med og bliv vist rundt af eleverne. Se mere her.

Efterskole med klassisk musik

Efterskole med klassisk musik?

Efterskolelivet er helt særligt og intenst. Du er sammen med andre musik-elskende unge mennesker 24/7, spiser, bor og sover på skolen. Det kan du læse mere om her.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal være glad for musik – og have lyst til at udvikle dig. Vi har elever på alle niveauer. Se mere om, hvad du skal kunne her.

Mød din lærer

På en efterskole kommer du til at kende lærerne rigtig godt – og de kommer til at kende dig. Det er helt anderledes end i folkeskolen. Du kan møde personalet og læse mere om os her. Under de enkelte linjefag kan du møde de enkelte undervisere på video.

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden 🙂 Forstander Charlotte Borchorst Faurschou er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole Faurschou og #OrkesterEfterskolen's faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte Buus Andersen for igen at være på pletten med kameraet. ... See MoreSee Less

Fra veloverstået nytårskoncert med Orkester Midtvest forleden :-) Forstander Charlotte er glad midt i det hele med sin bratsch. Husbond Ole og #OrkesterEfterskolens faste dirigent styrer løjerne sammen Peter Lodahl, Natasja Crone - og og og: 10 super dygtige elever fra OrkesterEfterskolen. Sikke en fornøjelse !! #ork14 Tak til Gitte for igen at være på pletten med kameraet.

Det var en dejlig koncert i Viborg. Og hvor synger Peter Lodahl dejligt.

Det er simpelthen en fornøjelse at samarbejde med Orkesterefterskolens venlige personale og dygtige elever!

Glæder med til at høre det på søndag 😀

Lige nu er vi på vej til Viborg, hvor en del af os skal lave koncert med Orkester Midtvest, Peter Lodahl og Natasja Crone på Viborg Katedralskole kl. 19.30.

I morgen lørdag den 13. januar går det løs ROFI-Centret i Ringkøbing kl. 15. Søndag den 14. januar kl. 14 gælder det Hanstholm Hallerne (udsolgt) og søndag den 21. januar kl. 15 fyrer vi det hele af i Musikteatret Holstebro.

Det bliver SÅ fedt 🙂

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdijan 21, 3:00pmMusikteatret HolstebroNytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

Natasja Crone, konferencier
Peter Lodahl, tenor
Ole Faurschou, dirigent

Vi kender dem fra film og TV, de fantastiske melodier af Verdi, Strauss, Lumbye og Lehar. Nu er chancen her for at høre dem live! For til januar kan du opleve Danmarks stjernetenor Peter Lodahl sammen med Orkester MidtVest i en enestående koncert, hvor de store melodier er i centrum. Storslået operettesang i "Dein ist mein ganzes Herz" går hånd i hånd med bjergtagende toner i Verdis kendte La donna é mobile. Programmet byder på en perlerække af tenor-sange iblandet wienervalse, musik af "Nordens Strauss" H.C. Lumbye, instrumentale solo-indslag med mere. Publikum guides på fornemste vis gennem hele programmet af Natasja Crone, der blandt andet har været vært på det internationale Melodi Grand Prix. Glæd dig til en storslået oplevelse med Midtvestjyllands eget symfoniorkester!

Koncerten arrangeres af Koncertsamvirket.

Nytårskoncert 2018 - Wienervals og Verdi

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse 🙂 #ork14 ... See MoreSee Less

En stor del af undervisningen på #OrkesterEfterskolen er selvfølgelig at optræde. Forleden havde vi besøg af skoleklasser, som så Rottefængeren fra Hameln. Det var fedt - og det så ud som om, børnene havde en rigtig god oplevelse :-) #ork14

Nathali Stender juhu for rottefænger

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen
Rigtig godt nytår fra #OrkesterEfterskolen! Skolen med DK's sjoveste elever 🙂 #ork14

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR FRA KL. 17 !!

Godt nytår fra #OrkesterEfterskolen

Fik du det hele med fra julekoncerterne? Så Gitte Buus Andersen's fine sammendrag fra #ork14's flotte præstationer her 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES AFTEN DEN 10. JANUAR fra kl. 17!

#OrkesterEfterskolen

www.youtube.com/watch?v=4MXw_lO5G5YI Thyborøn Kirke og Orkestersalen 15. og 16. december 2017.