VILD MED MUSIK?

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk og menneskeligt? OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet. Her får du klassisk efterskoleliv med masser af musik, koncerter og et rigtigt godt fællesskab.

Efterskole?

Efterskolelivet er helt særligt og intenst. Du er sammen med andre musik-elskende unge mennesker 24/7, spiser, bor og sover på skolen. Det kan du læse mere om her.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal være glad for musik – og have lyst til at udvikle dig. Vi har elever på alle niveauer. Se mere om, hvad du skal kunne her.

Mød din lærer

På en efterskole kommer du til at kende lærerne rigtig godt – og de kommer til at kende dig. Det er helt anderledes end i folkeskolen. Du kan møde personalet og læse mere om os her. Under de enkelte linjefag kan du møde de enkelte undervisere på video.

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

Hvis du ser godt efter, kan du få øje på vores nye folkemusiklærer, Elisabeth Dichmann i videoen (rødt hår og stribet skjorte). Herligt 🙂

#ork14

RETHINK Folk Music 2017