KLASSISK MUSIK EFTERSKOLE

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk, menneskeligt og fagligt? OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med klassisk musik, symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet. Her får du rigtigt efterskoleliv med masser af musik, venner og solid, boglig undervisning.

Besøg os på Efterskolernes Dag
søndag den 24. september fra 13 – 17 !

Se programmet her.

Efterskole med klassisk musik

Efterskole med klassisk musik?

Efterskolelivet er helt særligt og intenst. Du er sammen med andre musik-elskende unge mennesker 24/7, spiser, bor og sover på skolen. Det kan du læse mere om her.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal være glad for musik – og have lyst til at udvikle dig. Vi har elever på alle niveauer. Se mere om, hvad du skal kunne her.

Mød din lærer

På en efterskole kommer du til at kende lærerne rigtig godt – og de kommer til at kende dig. Det er helt anderledes end i folkeskolen. Du kan møde personalet og læse mere om os her. Under de enkelte linjefag kan du møde de enkelte undervisere på video.

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

Hvordan er efterskolelivet?
Hvordan er efterskolelivet på #OrkesterEfterskolen. #Ork14's Lucas med kamerahold var ude for at spørge: Kor er fedt, det er dejligt at få en kæreste - og så er der ligefrem en "aura af glæde." Det er da lige til at blive glad i låget af 🙂

HUSK EFTERSKOLERNES DAG DEN 24. SEPTEMBER 13 - 17

Hvordan er efterskolelivet?

Starte på OrkesterEfterskolen
Hvordan er det at starte på #OrkesterEfterskolen? Lucas fra #ork14's film-junta var ude at spørge. Vi fangede Fee - og hun synes, det er "helt vildt fedt!" Ikke dårligt 🙂 Juntaen vender snart tilbage med flere reaktioner.

Starte på OrkesterEfterskolen

1 week ago

14.30 spiller symfoniorkestret, koret synger og der er 4-hændigt klaverspil. Resten af af dagen kan du opleve kammermusik, folkemusik, messingensemble, drama-workshop og meget mere. Snak med lærere og elever - og oplev skolens famous kaffe-kage-bord.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolensep 24, 1:00pmOrkesterEfterskolenEFTERSKOLERNES DAG på OrkesterEfterskolen. Oplev linjefagene ORKESTER, SANG, KLAVER og FOLKEMUSIK. Bliv vist rundt af eleverne - og prøv lidt af efterskolelivet.

Efterskolernes Dag på OrkesterEfterskolen

1 week ago