KLASSISK MUSIK EFTERSKOLE

Er du vild med klassisk musik og folkemusik? Vil du gerne udvikle dig musikalsk, menneskeligt og fagligt?

OrkesterEfterskolen er Danmarks eneste efterskole med klassisk musik, symfoniorkester, øvetime og en “musik-pakke” med hørelære, teori, værklytning og meget, meget andet.

Her får du rigtigt efterskoleliv med masser af musik, venner og solid, boglig undervisning.

Tilmeld musik-camp i påsken – klik på billedet eller lige her.

Efterskole med klassisk musik

Efterskole med klassisk musik?

Efterskolelivet er helt særligt og intenst. Du er sammen med andre musik-elskende unge mennesker 24/7, spiser, bor og sover på skolen. Det kan du læse mere om her.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal være glad for musik – og have lyst til at udvikle dig. Vi har elever på alle niveauer. Se mere om, hvad du skal kunne her.

Mød din lærer

På en efterskole kommer du til at kende lærerne rigtig godt – og de kommer til at kende dig. Det er helt anderledes end i folkeskolen. Du kan møde personalet og læse mere om os her. Under de enkelte linjefag kan du møde de enkelte undervisere på video.

Følg @OrkesterEfterskolen_officiel og #OrkesterEfterskolen på Instagram

Charlottes fødselsdag
Forstander Charlotte Faurschou fylder 50 i dag den 9. februar 🙂 Stort tillykke, Charlotte - og tak for at stå i spidsen for #OrkesterEfterskolen helt fra starten! Eleverne fra #ork14 overraskede Charlotte med en fødselsdagssang, som Christian fra holdet havde arrangeret. Wauw - og også lidt tak til Beethoven 😉

Charlottes fødselsdag

PS: Den dygtige dirigent og arrangør er Christian Schubert, som går i 10. klasse. Wauw!

Fantastisk video! Tillykke, og hvor er det velfortjent 👍🏼😊🇩🇰

Tillykke Charlotte og tak for dit fine arbejde med skolen

Tillykke Charlotte 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Et stort tillykke, Charlotte 😊🇩🇰

Tillykke Charlotte. Du fortjener at blive hyldet.

Stort Tillykke Charlotte! 🎉❤️🍾

Stort tillykke!!

Tillykke til både Charlotte og Christian!

Kæmpe stort tillykke til Charlotte 🇩🇰🎉🎁🎈🎂🇩🇰

Tillykke med det hele🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Tillykke🇩🇰

Stort tillykke! ❤️ 💐

Tillykke❤️👍😊

Jamen tillykke!

Kæmpe stort tillykke Charlotte 🌹🌹🎶🎵

Stort tillykke med fødselsdagen, Charlotte 🇩🇰☺️🇩🇰

Tillykke <3

Hjertelig tillykke Charlotte 🇩🇰⚘🍰🎶🎶

Gratulerer stort, Charlotte!!

Stort tillykke.

Tillykke

Tillykke!

Christian Schubert👍

+ View more comments

I begyndelsen af påskeferien holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen, spille og lave arrangementer i folkemusikgruppen eller synge og lave drama med sangerne.

Vores nuværende elever er søde værter og hjælper med til, at det bliver en fantastisk oplevelse – også med fælleskor og folkedans, kagehygge, godnatsang og alt, hvad der hører med til livet på vores efterskole.

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Programmet starter søndag kl. 16 og slutter tirsdag kl. 14 med en lille koncert for forældre og hinanden. Herefter fælles kaffebord og afrejse.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påskenmar 25, 12:00amOrkesterEfterskolenEr du mellem 12 og 15 år? Kunne du tænke dig at besøge OrkesterEfterskolen i 3 dage og spille og synge sammen med os?

Tag et par venner under armen og meld jer til.
Det koster kun 300 kr for det hele.

Se mere og tilmeld her: orkesterefterskolen.dk/da/det-sker/

Musik-camp på #OrkesterEfterskolen i påsken

Tobias Heby-Tornqvist

Andreas Tschuriloff Linea Mehlsen